NIEUWS/ Global Journey

Speciaal voor 600 intercontinentale Tomorrowland-bezoekers had de organisatie een verrassing in petto. Dit jaar werd er voorafgaand aan het festival een ‘Global Journey’ georganiseerd. In opdracht van Tomorrowland bundelden A&D Events, Salto en To The Point Events hun krachten om deze feestvierders op één dag te laten kennis maken met een deel van België.

To The Point Events nam de logistieke coördinatie van de volledige dag op zich. Al de gasten werden ‘s ochtends opgepikt aan de verschillende hotels te Brussel voor een bezoek aan Brugge. ‘s Middags wachtte A&D Events deze super enthousiaste en uitzinnige bende op voor een tussenstop aan het Atomium. DJ Mr Grammy en Mc Robbie Rise zorgden 2 uur lang voor de juiste beats terwijl het internationaal gezelschap zich te goed kon doen aan Belgische frietjes, Brusselse wafels en frisse pintjes bier mét zicht op het Atomium.

Om de gasten volledig in de Tomorrowland-sfeer onder te dompelen, zorgde Salto voor de finishing touch. Volledig gestylde Tomorrowland-‘engeltjes’ werden ingezet als gids om de troepen te begeleiden en animeren voor een complete Tomorrowland-beleving.

Klik hier om te zien hoe het er daar aan toeging.

×

Comments are closed.